WALLESS Pasirašė Sutartį su MRU dėl Bendradarbiavimo Fintech Studijų Programoje

2020 05 28

Tarptautinių teisės žinynų pripažinta fintech srityje pirmaujanti advokatų kontora, WALLESS nusprendė savo sukaupta fintech reguliavimo patirtimi pasidalinti su jaunąja karta. Šiuo tikslu WALLESS kartu su kitais partneriais pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Mykolo Romerio universiteto teisės mokykla, paskelbusia Teisės ir finansinių technologijų bakalauro programą, kuri startuos jau šiais metais.

Vertindami aukštojo išsilavinimo svarbą jau ne pirmą kartą bendradarbiaujame su universitetais – prisidėdami prie jaunosios kartos edukacijos, dalis WALLESS partnerių dėsto Mykolo Romerio universitete, taip pat, praėjusiais metais inicijuota WALLESS ir VU iniciatyva teikti geriausio magistrinio darbo stipendiją tęsiasi ir šiais metais.

Džiaugiamės, kad mūsų kolegės Joana Baublytė-Kulvietė ir Simona Kišūnaitė kartu su visa kontora galės prisidėti prie jaunosios teisininkų kartos edukacijos ir pasidalinti savo ilgamete patirtimi fintech srityje!

Skaitykite daugiau šioje nuorodoje

WALLESS Weekly Review

Subscribe and receive the summary of the Lithuanian Supreme Court's rulings every week in your inbox. The information is prepared by the WALLESS Arbitration and Dispute Resolution Team.

Please note that review is in Lithuanian.